KVW week 20 22 in Ell! Op maandag 22 augustus is het dan zover: De start van de 52ste KVW week in Ell.
De leiding is al druk bezig met het voorbereiden van de activiteiten.Het wordt weer een mooie week, dus aarzel niet en geef je op!

Deelname
Kinderen t/m groep 8 uit Ell, of die in Ell op de basisschool zitten, kunnen zich opgeven.
Minimale leeftijd voor deelname is 4 jaar en het inschrijfgeld bedraagt €25,- per kind.

Opgave en betaling
Voor een goede planning verzoeken wij u de kinderen op te geven vóór vrij dag 15 juli 2022 Opgeven doet u via onze site www.kvwell.nl
Vul het formulier helemaal in, kies onderaan de betaalmethode (iDeal of BanContact) en klik op doorgaan naar afrekenen, u gaat direct naar de betaalomgeving. Zodra de betaling gelukt is ontvang t u automatisch de bevestiging per e mail. Let op: pas na ontvangst van betaling is de opgave compleet!

Ook als uw kind niet aan het gehele programma deelneemt, zijn we hier graag vooraf van op de hoogte. Geef dit bij opgave aan in het vak bijzonderheden.

Chauffeurs
Ieder jaar gaan we met alle groepen één dag wat verder van huis voor een leuk uitje . Om dit mogelijk te kunnen maken doen we een beroep op ouders als chauffeur. Aarzel dus niet, rijd mee en draag bij aan een mooie activiteit voor de kinderen!

Extra aandacht
Wij vragen u om bij ons aan te geven of uw kind speciale aandacht nodig heeft. Wanneer dit bij de leiding bekend is kunnen we uw kind op een juiste manier benaderen. Dit werkt positief voor zowel de kinderen als voor de leiding en draagt zo op een simpele manier bij aan het slagen van de week.
Daarom verzoeken we u ook dit jaar weer om ons van deze informatie te voorzien. Ook zijn we graag op de hoogte van medicijngebruik en eventuele allergieën. Geef dit aan in het vak ‘bijzonderheden’ op het invulformulier of neem contact op met
Groep 1 2: Josje Stienen (06 81615360)
Groep 3 4 5: Sanne Custers (06 21645975)
Groep 6 7 8: Iris Cauven (06 36550741

Uiteraard gaan we discreet om met deze informatie.

Privacy
Het KVW gaat vertrouwelijk om met de gegevens die u ons toevertrouwt . Deze worden niet gedeeld met derden. Ze worden enkel en alleen gebruikt om u te bereiken mocht dit nodig zijn gedurende de week en om uw hulp te vragen bij activiteiten of vervoer voor het KVW 2022.
Omdat we geen gegevens meer op papier bewaren kunt u uw kind(eren) enkel via de site aanmelden, doe dit a.u.b. tijdig.

Hoofdleiding
Groep 1 – 2: Marjon Gerris, Josje Stienen en Tom Linsen
Groep 3 – 4 – 5: Rick Camp , Sanne Custers en Maarten Vrenegoor
Groep 6 –7 – 8: Richard Custers, Noud Custers en Iris Cauven

Bestuur Kindervakantiewerk Ell