Hoogtepunt van het jaar: De KVW Week!

De KVW Week gaat van start over
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds

De KVW Week

Het hoogtepunt van het jaar, de KVW week!

Hier leven we het hele jaar naartoe; 5 dagen plezier voor alle kinderen, maar ook de leiding vermaakt zich opperbest. Ieder jaar een ander thema waar we al onze creativiteit op loslaten om de leukste activiteiten te verzinnen voor de kinderen.

Sportdag, speurtocht, kamp en knutselen, niks is te gek. Als klap op de vuurpijl op vrijdagavond de kampvuuravond waarin we de week feestelijk afsluiten met optredens van alle kinderen, spellen, disco en natuurlijk een drankje.

De KVW Week kan niet bestaan zonder onze leiding, sponsoren, vrijwilligers, ouders en natuurlijk de kinderen!

Datum: 5 t/m 9 augustus

Locatie: Evenemententerrein Kunnekoel

Kort overzicht van de week

Groep 1 & 2

De jongste groepen van het KVW beginnen de week rustig met een kennismaking, spellentocht of knutselactiviteit.

Verder staan er jaarlijks een uitje naar de speeltuin, een huifkartocht naar bijvoorbeeld de Houtsberg en een sportdag op het programma. Uiteraard komt Luigi ook altijd even langs!

Groep 3, 4 & 5

De kids van groep 3-4-5 hoeven zich ook zeker niet te vervelen in de KVW week! Naast spellentochten, knutselen of een vossenjacht is er jaarlijks een uitje naar een grote speeltuin.
Ook is er altijd tijd voor een sportdag of andere sportieve activiteit. Wellicht pakken we nog eens de huifkar of duiken we de bossen in voor een bosspel!

Groep 6, 7 & 8

De oudste kinderen kunnen zeker zijn van een stoere week! Survivallen in het bos, zwemmen, een uitje naar een speeltuin of pretpark en uiteraard een sportdag.

Daarnaast gaat groep 6-7-8 twee nachten op kamp; van dinsdag t/m donderdag. Daar staan er allerlei gave avondspellen op het programma zoals een smokkeltocht.

Dit zijn onze leukste foto’s van de vorige editie