Beste kinderen van Ell, Op zondag 27 november aanstaande hopen we Sinterklaas en zijn Pieten weer te mogen ontvangen in Ell. Om 13:00 uur zijn alle kinderen van harte welkom in BMV Ellenhof. Natuurlijk mogen ouder(s), verzorger(s), opa, oma of de oppas ook mee!

Groep 0 t/m 4

Onder muzikale begeleiding van fanfare Ellona zullen we vol spanning wachten op zijn komst. Voor de kinderen van de peutergroep en de groepen 0 t/m 4 is er een bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten in de foyer van de BMV. Kinderen van groep 5 die dat willen, mogen natuurlijk ook blijven. We zullen Sint de kleurplaten overhandigen en er is alle ruimte om vragen te stellen of iets te vertellen aan de Sint. Het programma duurt tot ongeveer 14:30 uur.

Groep 5 t/m 8

Voor de kinderen van de groepen 5 t/m 8 is er een activiteit in de gymzaal. De kinderen mogen gewoon naar de BMV toe komen, van waar ze door leiding worden meegenomen naar de gymzaal. De kinderen mogen in sportkleding of gewone kleding komen, gymschoenen zijn echter verplicht om te kunnen meedoen. Om 14:30 uur is deze activiteit afgelopen en kunnen de kinderen opgehaald worden in de BMV.

Alle kinderen van de basisschool in Ell hebben een kleurplaat meegekregen. Zit uw kind niet in Ell op school, of wilt uw een extra? Dan is de kleurplaat hier beneden te downloaden.

We hopen dat Sinterklaas voor elk kind iets lekkers heeft meegebracht!

Tot ziens op 27 november!

Bestuur KVW Ell

Kleurplaat Sinterklaas 2022