Op ’t KVW kins se bouwe, meld je NU aan!

Op ’t KVW kins se bouwe, meld je NU aan!

Op maandag 23 augustus is het dan eindelijk zover: na 2 jaar is er weer een KVW-week! We zijn ongelooflijk blij dat we weer een week kunnen organiseren voor de kinderen! We zijn inmiddels druk met de voorbereidingen, er staat veel moois op het programma, dus aarzel niet en geef je op!

Deelname

Kinderen t/m groep 8 uit Ell, of die in Ell op de basisschool zitten, kunnen zich opgeven. Minimale leeftijd voor deelname is 4 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt €25,00 per kind.

Let op: omdat de groep 8-ers van vorig jaar geen KVW hebben gehad en daarmee hun periode op de basisschool niet met een toffe KVW week hebben kunnen afsluiten mogen zij dit jaar nog meedoen! De brugklassers zullen door KVW worden benaderd.

Opgave en betaling

Voor een goede planning verzoeken wij u de kinderen op te geven vóór vrijdag 9 juli 2021.

Vul het formulier helemaal in, kies onderaan de betaalmethode (iDeal of BanContact) en klik op doorgaan naar afrekenen, je gaat direct naar de betaalomgeving. Zodra de betaling gelukt is ontvang je automatisch de bevestiging per e-mail. Let op: pas na ontvangst van betaling is de opgave compleet!

Ook als uw kind niet aan het gehele programma deelneemt, zijn we hier graag vooraf van op de hoogte. Geef dit bij opgave aan in het vak ‘bijzonderheden’.

Extra aandacht

Al jaren vragen we u om bij ons aan te geven of uw kind speciale aandacht nodig heeft. Wanneer dit bij de leiding bekend is kunnen we uw kind op een juiste manier benaderen. Dit werkt positief voor zowel de kinderen als voor de leiding en draagt zo op een simpele manier bij aan het slagen van de week.

Daarom verzoeken we u ook dit jaar weer om ons van deze informatie te voorzien. Ook zijn we graag op de hoogte van medicijngebruik en eventuele allergieën. Geef dit aan in het vak ‘bijzonderheden’ op het invulformulier of neem contact op met

Mariëlle Hurkmans 06-13808199.

2021-06-19T17:02:25+02:00

Titel

Ga naar de bovenkant