Op 27 april is het Koningsdag en dat gaan we vieren!
Dit jaar organiseert het KVW op zaterdag 27 april een activiteit voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 uit Ell en kinderen buiten Ell die hier op de basisschool zitten.

De Oranje Vossenjacht 2024

Ben jij een goede speurder en heb je zin in een spelletje? KVW Ell daagt je uit om je op te geven voor de Oranje Vossenjacht 2024!
Wij verwachten je op 27 april om 10:00 uur op het schoolplein met je zelf versierde fiets! Maak je fiets zo feestelijk mogelijk met vlaggetjes, slingers, toeters en andere versiersels. Uiteraard zijn op Koningsdag de kleuren rood, wit, blauw en oranje favoriet!

We gaan samen in optocht door het dorp richting het speelveldje aan de Kunnenbeemd waar we om 10:30 uur zullen starten met de vossenjacht. De vossenjacht duurt tot ongeveer 13:00 uur, dan sluiten we de ochtend gezamenlijk af met een traktatie voor alle kinderen. De kinderen zullen tijdens de vossenjacht in groepjes worden begeleid door leiding van het KVW. Ouders en verzorgers zijn van harte uitgenodigd om gezellig op het veldje te blijven onder het genot van een kopje koffie of iets lekkers uit onze koffiekraam.

Geef je nu op!

Kinderen die mee willen doen met de activiteit kunnen zich tot uiterlijk 21 april opgeven via de knop hier beneden. Klikken maar en vul het formulier helemaal in.
Je ontvangt vrijwel direct een mailtje ter bevestiging van jouw opgave.

Tot ziens op zaterdag 27 april!

Bestuur KVW Ell