Kindervakantiewerk Ell
Sponsoren Privacy

Naar de foto's

Download hier het KVW lied van 2018

ZWIEG! ('t Geheim van KVW)

ZWIEG!

Songtekst

ZWIEG! songtekst

© Studio Linje 2018

Naar het gastenboek

Bestuur login

Login hier

Kindervakantiewerk Ell is een stichting waar zo'n 50 vrijwilligers diverse activiteiten voor de basisschooljeugd organiseren.

Deze vrijwilligers worden aangestuurd door een bestuur bestaande uit 10 personen:

Bullet Jesper Kessels Voorzitter/technische dienst
Bullet Marjon Gerris Secretaris/hoofdleiding 1-2
Bullet Noud Custers Penningmeester
Bullet Nicol Orbon Hoofdleiding 1-2
Bullet Mariëlle Hurkmans Hoofdleiding 3-4-5
Bullet Rick Camp Hoofdleiding 3-4-5
Bullet Richard Custers Hoofdleiding 6-7-8
Bullet Maartje Geenen Hoofdleiding 6-7-8
Bullet Tonny Cuypers Kampvuuravond comité en technische dienst

De grootste activiteit, de kvw-week in de zomer, wordt voorbereid door de voorbereidings-groepjes. Zo'n groepje bestaat uit de hoofdleiding en een gedeelte van de leiding van een bepaalde leeftijdsgroep. Het gehele weekprogramma wordt door deze groep voorbereid en uitgevoerd. Van de hoofdleiding (meestal 2 man per leeftijdsgroep) heeft er minimaal één zitting in het bestuur.

Verder organiseert het K.V.W. nog een drietal activiteiten:

• De intocht van de Sint en zijn Pieten voor alle basisschoolkinderen en wat daaronder zit.
  • Sint Maarten: rond de 11e november wordt Sint Maarten gevierd met het ontsteken van de hoop, chocolademelk en oliebollen. Daarnaast draait elke groep een eigen programma.
  • Koningsdag: Een gezellige activiteit in de ochtend;  de ene keer organiseren we een  vrijmarkt, de andere keer gaan we naar het zwembad en de binnenspeeltuin.